Pure NanoP Coatings ..protect the original 

Onze pure NanoP Coatings zijn gemaakt met behulp van de nieuwste high-performance Nano technologie om zo het hoogste niveau van bescherming voor uw oppervlakken te bieden. Met als gevolg dat u jaren extra kan genieten van uw oppervlak. Kortom een gecoat oppervlak is te herkennen aan het lotuseffect (waterafstotend). Echter zal het oppervlak nog wel vuil worden maar door de Coating zal vervuiling zal niet meer hechten. met het als resultaat dat u al met al minder inspanning hoeft te leveren om uw oppervlak schoon te maken en te houden.

Uw voordelen op een rijtje:

Hydrofobe glas nano coating. bescherm uw oppervlak tegen water en vuil

Hydrofoob

Onze Nano Coatings binden zich rechtstreeks aan de moleculen van het oppervlak. Door dit moleculair bindproces zal het oppervlak worden voorzien van zeer sterke hydrofobe/ waterafstotende eigenschappen.

Beschermt tegen extreme weersomstandigheden

Voor absolute premium bescherming kies je voor Pure NanoP Coatings. Deze Nano Coating zal het oppervlak beschermen tegen onder andere extreme weers-omstandigheden en klimaatveranderingen.

Langdurige en stabiele bescherming

Beschermt uw oppervlak tot wel 10 jaar afhankelijk van de toepassing en omgeving. De Nano Coating is bestand tegen omgevingsinvloeden zoals bijvoorbeeld zout water, alkalische oplossingen en kalk.

Easy to clean

Nadat u het oppervlak heeft gecoat zal het een easy to clean effect geven, vuil zal minder tot niet meer hechten. Zelfreinigend door de natuur, door sterke wind en hevige regenval zal een hoog percentage van bijvoorbeeld pollen, stof, uitlaatgasdeeltjes en aluminium oxidatie etc verwijderen.

De Pure NanoP – Nano Coatings